Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minne...




Mitt ljus för er


för er som vandrat
i tunnlar av mörker
hopplöshetens rundgång
i en värld av betong

för er som inte orkade
att leva bakom skuggan
som valde att bedöva
själens obehag

i dag brinner mitt ljus för er

för er som bar tomhet
till lågan blåstes ut
som omfamnades av änglar
fann platsen ovanför

där striden upphörde
sorgerna lättade
inre död fick liv

i dag brinner mitt ljus för er








Fri vers av devilsangel
Läst 665 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2007-11-03 12:59



Bookmark and Share


    Sangrila
Vilken vacker text!
Poesi, berörande, inspirerande!
2017-10-18

    snöö
Vilken vacker text. Den gjorde ont.
2007-11-09

    ej medlem längre
Du tänder ett ljus för dessa själar som saknat värme och omtanke och som kämpade för sina liv på sitt eget sätt. Du har ett hjärta av guld min ängel...*L*
2007-11-06

  issac.a.m
dina ord lyser bort allt mörker ..Underbart
2007-11-05

  hero40
Gudomligt vacker text
om berör en i hjärtat!
2007-11-05

  Lars Granlöf
Och ett av mian ljus
för dina dikter.
2007-11-05

    Bodil Sandberg
Enormt varmt och fint skriftat .. till minne!!!
2007-11-04

  Ronny Berk
så vackert som poesi; så vackert som tanke och handling...ja...
ljusnaden när \"inre död fisk liv...\"
2007-11-04

  Nina V A
Du skänker ljus till flera och bär fram en värme som sprider som sig vida. Fint! Denna helg borde naturligtvis vara en stund varje dag, till minne...
Det är verkligen vackert att se hur alla ljusen spelar intill mörkret
2007-11-04

  Maria Zena Viklund
så vackert, hur dina ord belyser i mörkret, underbart!
2007-11-04

    Maria Malm
Ett ljus som lyser upp. Vackert och välskrivet.
2007-11-04

    sunnanvind
Underbart skrivet av dig min vän! En fin hyllning till dessa som inte orkade ända fram...ett ljus, vackra tankar...ingen skriver som du !!!
2007-11-03

  Lena Renman
Fin dikt om ljuständande :-) Såg att du varit inne och kikat på min ljudiskt med innan du lade ut din den här.
Ha en fin allheloganafton
lena
2007-11-03

  Erik L
Mycket vackert och väl skrivet!
2007-11-03

  Bjarne Nordbö
Blir stilla inför texten, böjer mitt huvud. Amen.
2007-11-03

    JJ VIP
Herregud vad vackert! Att bry sig om dom som inte orkade ända fram... Alla helgons dag... Det finns dom som i livet var långt ifrån sedda som helgon, för dom tände du ditt ljus, jag önskar din låga brinner länge! Mvh. JJ.
2007-11-03

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärt och vackert skrivet!
2007-11-03

  isabel louise
åh så fint o sorgligt skrivet, vacker gest..ska jag oxå göra ikväll!
2007-11-03

  nettizen
sant, de sargade själarna som tillslut gav upp får inte glömmas eller skymmas. Mycket vacker och tänkvärd dikt.
2007-11-03

    Lindizz
Riktigt fina rader min vän. Du skriver så vackert!
2007-11-03

  aftermath
du lyfter fram de som bör belysas
de som bar alltför stor svärta
får inte gömmas
glömmas
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel