Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita nätter mörka dagar

vita piller injektioner
tomma timmar
väntan

sömn om dagen
natten vaka
det är sanningen för några
som förtärs och sakta dukar under

där ett glas med isat vatten
där en hand och delad vaka
där ett hopp om lindring snart
kan ge en dag en timme
någon mening

där är du
i dessa möten
också nära

där finns också
du




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP