Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett uppvaknande

allt har varit så mycket kosmetika
sceneri
kuliss
ljussättning
jag har kännt mig som birollen
länge kände jag mig så

tills jag förstod
att jag måste bygga min egen scen
eller plattform
jag måste välja mina motspelare

jag är både regissör
skådespelare
och manusförfattare

jag skriver min historia

varje dag innan jag gått hemifrån
har jag sufflerat mig själv

och talat om för mig vilken roll jag måste
gå in i
jag har förtryckt mig själv

ett uppvaknande




Fri vers av Arwen
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 14:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
just så... du spelar huvudrollen i ditt eget liv...
2007-11-08

  charlotte hedendahl
Mycket bra och insiktsfullt skrivet!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen