Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt innan

 

 

pojken ristade,
med livets fjäderlätta penna,
sina minnens drömmar
i en cirkel av sand


som betraktad genom tredimensionella glasögon
kom att fånga toner,
stämda långt innan hav blev till land




Fri vers av kath
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-05-05 13:16



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
glömde - favo...
2005-05-07

  Hans w-art Westlund VIP
oj vad bra
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath