Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vakna ur det mest levande av tillstånd ... ack... om vakan kunde kuvas..


Sjusovarångest


Orden tryter

drömmen falnar bortom ett flyktigt
töcken av lättande dimma

tanken vaknar

drar mystiken med sig bort
ur sinnet med en grinig
suck av uppgiven bitterhet

Bilden som var så klar

Insikten

nu ter den sig plötsligt som
ett kaotiskt nonsens


Orden som var
drömmen de kom ur

borta, glömda
förlorade





Fri vers av Gawain VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 18:51



Bookmark and Share


    LadyFool
ibland ar somnen ens basta van, ibland ens storsta skrack..

tokbra skrivet som vanligt!!!
2007-11-21

  Annika Gustafsson
vissa drömmar behöver vi inte komma ihåg..själen arbetar då sinnet styr
2007-11-11

  Yvonne
Att tvingas vakna mitt i en dröm är grymt. Bra formulerat om detta tillstånd.
2007-11-09

  glittertindra
totalt ryckt ur drömmarnas värld... lika hemskt varje gång...
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP