Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... döv av skräck ber jag tyst om kraft, och den är min..


Sjömansgrav


Stormen river öppet hav, piskar upp
vågskum i rasande vredesmod
vattnet häver sig likt en gråtande gud
som förlorat all självrespekt

vindens dån varslar om undergång
för allt och alla som inte kan mäta
sin kraft med den

tillockmed åskans ljungande raseri
drunknar här
till svalkan av ett oupphörligt regn


Inget land i sikte, ingen räddning

när allt hopp är ute lägrar sig
vissheten med ro





Fri vers av Gawain VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-11 11:59



Bookmark and Share


  Jer
Med uttryck som blåser liv,
mitt i hopplöshetens angrepp.
Ord som hörs på långt håll.
2007-11-11

  nettizen
Ja.... man inser att slaget är förlorat när man gett allt man har.....
Otroligt stark text! Stor eloge för det!
2007-11-11

  isabel louise
mållös. grymt bra poetat!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP