Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kass föreläsning

Tack för föreläsningen

om en bok

som skulle ha varit underbar att läsa

om du inte hade skrivit oss på näsan

och gett oss din version

en bok ska man för helvete läsa

och inte prata kring

du ska väl inte ta åt dig äran, heller

av Toni Morrissons verk

du är som en misslyckad DJ

som förstör en gammal goding

med dina smutsiga fingrar som lägger sig i

men jag sög upp ditt fatala försök till pedagogik

som ett perfekt exempel

på hur man inte gör

tack hörredu




Fri vers av Arwen
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 17:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en intressant recension av den föreläsningen; och en lärorik upplevelse för deltagaren...ja...
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen