Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla dem som vandrat igenom mitt liv


Eruption ur en tom krater

 

Hur ska jag någonsin kunna förklara
att kärleken alltid funnits där
genom alla tider
i mitt hjärta lever den
ditt minne är hos mig
under årstiders gång

Jag ler åt tankarnas bubblande
så gråter jag av saknad
om jag bara hade insett
att allt hände för att jag inte förstod
platsen vid min sida är tom
tömd av egocentriska tankar

Livets paradox
eller bara lärdomens väg
när tankarnas makadam mals och krossas
förvandlar hoppet och orken det till gyllene väg
bortom horisonten gnistrar förklaringen
blint famlar sinnet

Fötterna vandrar själva i motsatt riktning
målet är mörkret
för att i förtvivlan och fasa
dränka minnets sjöar
sjöar livet tvingade ur kroppen
med ironins slagträ




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 14:08



Bookmark and Share


  VITRIOL
Gillar denna. Som läsare vandrar jag respekfullt längs vägen genom dina ord. Du har förmågan att skriva på så många olika sätt och med många olika stilar. Denna känns personlig och det berör!
2007-11-15

  boen
Fint fångad stämning. Fina formuleringar.

\"ditt minne är hos mig under årstiders gång\"

\"om jag bara hade insett att allt hände för att
jag inte förstod\"

Ja, när man inte förstår så kan det vara nog så
svårt att inse just att man inte förstår.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP