Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg ett barn på TV helt enkelt


lillan dansar

klappa klappa händer

sjung och sjung och dansa

lilla lilla vän

två år på det tredje

lockarna de svansar

klappa klappa händer

sjung och dansa nu 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 08:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En härlig liten fröjdelig dikt...fyller migmed glädje!!!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP