Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte

jag ville hålla fast vid
ljuset
värmen
illusionen
av dig nära
känslan av dig
det var du
kan bara ha varit du
även i drömmen
står du tydligt unikt i kontrast
till det jag förväntas älska
till den jag förväntas vara lojal med
håller kvar sömnens tröst som skänkt mig din drömda närvaro
lite längre

jag kan inte




Fri vers av Arwen
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 18:39



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vemodig, uppgiven känsla....inte alltid lätt hålla hoppet om någon/något levande...
2007-11-14

    Cammo
åh, det gör o n t. Så vackert

\"står du tydligt unikt i kontrast
till det jag förväntas älska\"

Verkligen otroligt vackert skrivet
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen