Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vägen

det skulle ha varit vi

men det kom en massa bråte i vägen

förväntningarna
på en kvinna

hennes egna förväntningar på sig själv
att uppfylla dessa förväntningar

det kom feghet i vägen också

och rädsla för det okända

osäkerheten täppte också till lufthålen

lufthålen

så nu andas jag inte fritt

hur kunde jag någonsin utan dig?

det skulle ha varit vi

du skulle ha varit nära

i stället är du långt långt borta

det kom en massa bråte i vägen

det starkaste dödades av det svagaste




Fri vers av Arwen
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-11-14 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen