Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm

olika skikt finns av livet
i mig
just nu lever jag mycket på det innersta
på drömmarna
på hoppet
om förändring

om att vissa skikt ska bli renare en dag
klarare och lättare

om det yttersta skiktet

som de flesta kallar livet
har jag inte mycket att säga just nu

inte mycket alls
jag lådsas helst inte om det

jag vill inte befatta mig med dess dumhet

jag vill inte ens medge att jag är delaktig i allt det banala
och att jag sköter det riktigt illa

jag klarar mig bara precis
aldrig bra

jag kan nog aldrig bli en levnadskonstnär
men jag vet hur man drömmer




Fri vers av Arwen
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 18:53



Bookmark and Share


  Gawain
Levnadskonstnär, det är ett yrke jag alltid drömt om att kunna titelera mig med. Tror bestämt jag tar och gör så, byter jobb. Jag ska banne mig bli min egen försörjare, utan högre chef än min egen vilja :)

Tack, den var bra!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen