Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läser en bok....


En kvinna bland många

Hon väntade
alltid väntande
på slaget
hon visste skulle komma
och det kom

Duckande tog hon emot smärtan
det skulle bli värre
en slyna som hon
hade han sagt
var inte värd bättre

Vem var hon att existera
hon tog emot
slagen som träffade
i solar plexus

Inga märken på kroppen
bara i hennes själ
tänkte hon
när glömskans dimmor tätnade

Ett andetag på fel sätt
var katalysatorn
så hon visste
att i fortsättningen
skulle hon inte andas mer




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-15 10:49



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oj, starkt skrivet!!
Känner slaget och förnedringen!
Och ändå finns de..systrarna runt omkring oss!
2007-11-16

  Maria Zena Viklund
ja det började redan på moses tid, dags att bryta detta mönster tycker jag!
2007-11-15

  Catrin
En tuff verklighet för många, berörande skrivet. Applåd!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP