Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

never

Hello he said
he never apologized
for leaving me homeless
I never expected him to

hello he said
and he is just always there beside me
since then

he wont go
although he isn\'t around anymore
he just wont leave me alone

Hello he said
he never hurt me
though he left me

Goodbye he never said
he never hurt me
though he lingers on my doorstep
though he defines me

He Defines Me





Fri vers av Arwen
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-11-15 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen