Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Han stack till chicago

Lille joe till chicago stack
ty han var nästan black
tog ett slitet jobb på en krog
där vart de mycket knog
inte mycket pengar han fick
men han lärde sig mycket korttrick

En kväll han gick en bar
bartedern var inte så värst rar
\"va ere om? Skaru ha en drink? skaru svira?\"
Joe sa:
\"Nix, ja ska ta å lira\"
Mannen bakom disken vart häpen till tusen
trodde grabben var på snusen
men Joe tog en guitarr och började spela blues
musiken for fram som ett sus
När han var klar
fick mannen inte fram ett enda svar
\"Hörru,grabben...eru bra på å lira,va? haru tid me de i kväll?\"
Joe svara:
\"visst,serru..musiken kommer å åt som en smäll\"
klockan 23.00 var han där. Spelade blues,jazz plupliken dansade natten lång
åt varenda sång
Tyvärr så drack joe whiskey..till slut
då åkte han ut.
stackars joe...skulle aldrig ha druckit sprit
han giorde de me nervöst flit
nästa dag var han bakis
nästan skakis
nät å jämt han pengar fick
fick de å därifrån han gick
man såg honom aldrig mer
i spriten dök joe ner.
I chicago..en musikens stad
musik kan göra vem som helst både sur/ledsen eller glad.
Musik,min vän..ska älskas,minnas
och för alltid finnas




Fri vers av anita VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 23:20



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
hehe kul! Påminner ngt om en charlie norman låt jag hörde way back
2007-11-21

    Maria Malm
Sorglig historia om Joe.
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP