Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömvärld

Dom onda och dom goda
vit och svart värld
självgod eller självhatande
mina linjer kanske är skarpa och tvära
men vet du vad
jag har rätt att inte
låta dig döma mig för det
och ja, jag har telefonfobi
bättre det än homofobi
för jag vet aldrig hur man kallpratar en massa skit
så sluta störa dig på att jag inte svarar i telefon
var elektronsik med mig i stället
håll dig på avstånd
och låt mig leva i min drömvärld




Fri vers av Arwen
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 13:59



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mmm härligt att ha ett existensberättigande!
Bob Hansson skriver i sin bok \"Gunnar\" om de sprakande mänskorna, de som är i T-banan o jobbar f Connex etc.
2007-11-27

    ej medlem längre
Snyggt. Gillar dessa rader:

\"var elektronsik med mig i stället
håll dig på avstånd
och låt mig leva i min drömvärld\"
2007-11-17

  Ronny Berk
känner en text som berör i sin verklighetsflykt... mellan radena känns förhoppningar och framtider...ja...
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen