Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite mindre robot

var lite italiensk med mig idag, snälla!
För en gångs skull
släpp kontrollen
låt dig själv vara en lustig figur
som vevar med armarna
och pratar för högt
släpp ut tempramentet idag
jag vet att du vill!
Kom igen var lite mer som en mänska
och lite mindre robot




Fri vers av Arwen
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 14:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
trevlig poesi om lekfullheta och sydländska omfamningar...om att vilja ...våga...vinna...
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen