Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dolda döden

 

Ett virus uti våra kroppar
sprids med andedräkten
orden låter sjukan följa

Kroppen svag

Andra fasen sker förökning
genom tankens banor svämmar
virus över alla bredder

Kroppen ruttnar

Tredje fasen döden börjar
sakta mördas sinnets celler
obduktion ger tydligt svar

Kroppen svartsjuk




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 09:30



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt virkat!
2007-11-18

  Michaela Dutius
Bra skrivet!
Svartsjuka är verkligen dödlig.
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP