Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där verkligheter upphör

 

 

så längtade jag
efter din spröda närhet
där verkligheter upphör
i det stilla andetag där du bär mig i skydd




Fri vers av kath
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-05-08 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt fantastisk, stilla och svepsamt underbar!
2005-05-10

    carimba
den här sparade jag som bokmärle igår, tänkte att jag skulle finna ord till en konstruktiv kritik, men det gick inge bra så nu säger jag bara att den är underbar
2005-05-09

  Hans w-art Westlund VIP
så vacker...favo
2005-05-09

  kanelen
Åh, så sällsamt vackert detta var!!
Att sätta ord på "där verkligheter upphör" är ju inte lätt, du gör det mästerligt!
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath