Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sniiiigel

Innanför skalet

innanför skalet

innanför skalet

innanför skalet

innanför skalet

 

söker man sig

 

emellanåt.

 

Sträcker ut en tentakel

och smakar på

 

livet. 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-11-19 18:16



Bookmark and Share


  Peppe11
mmmm så sann
så underfundig
så klurig
och så härlig..
kram P
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP