Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Sen kom Charlie...

Det kom en man som visslade en del
det var inte alls fel
en av dom låtarn kanske var ganska fräcka
lagoma så de kan nog räcka
Men inte för lille Charlie ska ni veta...
han skulle efter pokerstället leta.

Han kom dit
log han snett me flit
dom vid bordet vart nästan tysta
våga knappt något ord knysta
Charlie stegade fram,karsk som han var
tyckte han var en redig karl
\"Haru bladen klara,grabben? här e lite flis
man ska whiskey me is\"
Sen satt dom nästan natten lång..vände kort hela tiden
en tyckte Charlie var vriden
Pengarna på bordet..glasen tömdes nästan jämt
Charlie drog då å då sina fräcka skämt
En förlorade nästan sin lön
tro inte att han bad en bön
han ville nita Charlie..men giorde inte de
ville vänta å se
Tillslut när klockan var 5 på morgonen var Charlie sur
han hade ingen tur
Han blev av me nästan allt....svor som en idiot..men spelet var över
Charlie hade \"förlorat en massa klöver\"
Han gick därifrån...du milde va han svor
han rentav utanför loskade ut snor
Den arme Charlie lärde sig att inte vara uppkäftig
då e man inte häftig
De andra fortsatte me sitt
\"nu har en annan giort mitt\"
Charlie gick surt hem till sin lilla lya
hoppas han inte kliver i nån sk spya.




Fri vers av anita VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP