Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten tuva skälper ofta stort lass... eller nåt..


Jungfrubröst


Bannlyst från Eden

full som ett ägg kastar jag
mig mot en sten
men skalet håller

det var visst ett bröst

Javisst. En solbadande nymf
låg där och flinade

jag blev kär, vansinnigt kär


Jag som trodde jag blitt en
hårdkokt en
av livet där förbjuden frukt fick
blodet att koka





Fri vers av Gawain VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-20 22:16



Bookmark and Share


    Noomi
helt underbar..
2007-11-23

    ej medlem längre
Jag har såna jungfruliga bröst på min nya tattoo....hehe
Jag kan förstå din upphetsning..*L*
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP