Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovettigt

Jag är känslig för ovettiga människor
För små hänsynslösheter i vardagen
varför kan vi inte bara samsas i sandlådan?
Inte kasta sand på varandra
inte slå på varandra med spadarna
dela med oss av våra sandkakor
bjuda laget runt
sluta utesluta varandra
varför lär vi oss aldrig?
att jag är du och du är jag

varför är vi andregörande

Fröken sa ju till oss

men det är för komplicerat
och alldeles för enkelt
för att vi ska kunna greppa
hur man beter sig vettigt

verkar det som




Fri vers av Arwen
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 13:01



Bookmark and Share


    *Zenobia*
dom gör för små sandlådor...inte undra på att det blir som det blir....
2007-11-23

  Sanchez VIP
kanske är det dags att lämna sandlådan...
jag håller med om din observation, många har problem med att förstå hur man beter sig vettigt
2007-11-23

  dalida_bl
*mycket empati i din dikt* Vältänkt!Mycket bra!

Jag träffade sådan som började kasta sand på mig, men jag gick från sandlådan..., men de kastade så länge de kunde nå efter mig....De kan inte bättre....Svaret är *brist på intelligens *

Hälsningar / Dalida
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen