Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankspridda, tankfulla

De som är mest tankspridda
är oftast också de mest tankfulla

för deras hjärnor arbetar febrilt med att söka efter svar
på livets frågor

och då händer det att de går på fel tåg
och hamnar på tågparkeringen i Solna

slår huvudet i en vägg,

snubblar på orden i kallpratet,

låser sig ute,

bär tröjan ut och in

men innan du skrattar och tänker vilken dumbom

tänk på att det är tur att dom finns

dom tankspridda, tankfulla människorna




Fri vers av Arwen
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-11-23 13:37



Bookmark and Share


  Kim VIP
Åh som bomull i öronen! Det var just därför mamma brukade säga professorn t mig ibland som barn.... idag finns det allt mindre plats för såna
2007-11-27

  isabel louise
så fint...ja det är allt tur att de finns :)
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen