Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bohème

I spåren kan man läsa

var hon dragit fram

tidningshögarna på köksbordet

stickningen vid soffan

bananskalen på diskbänken

gropen i fåtöljen vid datorn

där levde hon sitt liv

igår

som alla dagar.

 

Inombords

reste hon mellan världar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-11-25 09:18



Bookmark and Share


    Saulus
Inte nödvändigt att en ensam människa är olycklig. Men kanske olycka gör en människ ensam?
2007-12-02

  Rachel Roth
känner värme för den här...
samt igenkännande
bohemer är vi väl...
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP