Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fatalt misstag

 

Du är så omtänksam
med en moders omsorg
du bryr dig om
och vill hjälpa

Goda råd är du full av
samt mycket kärlek
till det lite ömhet
och även så behag

Du vill ju omhänderta
med händer massera
din vilja är ödmjuk
och själen är ljus

Du ser vad folk behöver
ditt hjärta det ömmar
din omsorg är väldig
och vit din magi

Din mun den ger njutning
med rara ord vårdar
en liten miss bara
det är en gift man

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 11:56



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
inte så liten miss!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP