Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsmagi

 

Så föll en stjärna ur dina ögon
dansade bland dina läppar
la sig sen att vila i ditt hjärta

Din själ lyste av kometers stoft
när den gyllene svansen
berörde sin omgivning

Tonerna som tecknades i luften
bar ditt sigill
och avtryck av din värme

Ett avtryck som spreds som vågor
när du sjöng för mig
och stjärnorna föll ur dina ögon




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-26 13:47



Bookmark and Share


    EllenCalmira
jag ler mjukt
när jag läser ....
2007-12-01

  coffe
mjuk och skön livsmagi...underbar..c
2007-11-26

  Bjarne Nordbö
Livsmagi...jaaa.
2007-11-26

  Maria Zena Viklund
fantastiskt vackert skrivet!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP