Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte viktig

jag kan inte fokusera
kan inte ta instruktioner
säger den lille mannen

och jag bara nickar
säger
of course you are right

slår en liten rostig spik i min själs kista

jag kan inte

it\'s important to be able to

och jag är inte kapabel att

bestämde han sig för
har han bestämt sig för nu

och jag nickade
jag höll bara med

för han är auktoriteten
och jag är en liten flicksnärta

det kunde ha varit i början av seklet for all I know

jag vet vad han gör med mig
jag vet vad jag sen gör mot mig själv
I am not important




Fri vers av Arwen
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 16:48



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja de där hemksa rollerna, byt perspektiv och inse din(vår) storhet
2007-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Of course you are!!!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen