Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyll mig själv

jag har letat antar jag
efter ledtrådar
som styrker att jag är ovärdig
och den som letar, den finner
så vem har jag att skylla

egentligen

jo mig själv

för att jag bemödade mig om att använda
de överdimensionerade känselspröten




Fri vers av Arwen
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-27 16:52



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
först måste man se för att kunna förändra, bra skrivet!
2007-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Ett slags projicering.
Självuppfyllande o s v.
Jag känner till det där.
2007-11-29

  Catrin
Ingen kan lägga skuld på sig själv så hårt som man själv... den störste kritikern är ofta än själv, du fångar den känslan här.
Gillar!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen