Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sammanförs längs sömmar


 

livet sammanförs längs sömmar
av dagars sekunder,
i den mantel jag bär
broderad av drömmar


slipat svärd dolt i min hand
mot avgrundens mörka väv bakom ljuset




Fri vers av kath
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-05-11 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath