Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En unik morgon

 

En morgon som alla andra
men ändå unik
för världen bestämde sig
att dagen skulle målas med fina penslar

Solen vaknade försiktigt
sträckte sakta upp sig mot himlen
och kysste den god morgon
med sitt allra mildaste leende

Himlen rodnade klädsamt
kyssen han fick
väckte minnet av kärleksmötet med regnbågen
men minnet var ljust och ömt

Molnen smög förundrade fram
små för att inte dölja det magiska
för deras ton var strålande vacker
i ljuset som himlen och solen väckt

Så spreds färgerna på himlen
den morgonen som var unik
när världen bestämde sig
att dagen skulle målas i akvarell




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 08:15



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Sicken härlig morgon, i akvarell!
2007-12-02

  glittertindra
en glad morgon i glada färger... :) för med sig glädje resten av dagen och till andra... regnbågen smittar av sig... :)
2007-11-30

  Lilla My* VIP
En dag som idag är målad i mörka färger lyses upp med din ljust, glada akvarell**Härligt att möta!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP