Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min längtan är att följa den, leva den.. rytmen i cycklerna... den som trummar takten i mitt blod..


Solens son


Jag trivs när jag får besöka båda
sidorna av regnbågen
när världen inte begränsas i här och då

när andra sidan sjön är här
när solen går upp för skönhetens skull
inte för tidens

Jag trivs som bäst när solen går ner bara
för att berusa, befria och beröra





Fri vers av Gawain VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-29 14:24



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
mm..härligt. känner rythmen i lugnet och ljudet av absolut ingenting, vyn av hur solen sjunker ner i havet och hur ögon inte längre ser vardagligt.
2007-11-29

  Bengt H VIP
Ren känsla utkristalliserad
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP