Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att aldrig ge upp hoppet . . .


Räds ej den mörka natten, ty det kommer en ny morgon



Bortom skogen den mörka
där skuggorna tar slut

Där invid havet
när morgonen
sänder varma
solstrålar på nytt

Precis då dagen grytt
och nattimmarna har flytt

Då sitter där en fågel
i den blommande kastanjen
och sjunger för oss
att allting föds på nytt

Den höjer sin stämma
och drillar på nytt

Välkommen sköna morgon
adjö till mörkret som flytt
välkommen du människa
dagen har grytt




Fri vers av DanSan
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 14:48



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Åh den värmer i mitt hjärta där mörkret dominerar och sänder ut strålar av hopp. Härlig!
2007-12-01

  jardan
Härlig med den positiva klangen -tack ! bokmärker
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan