Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Mon amour

Snön jag ute ser
ännu av de kommer mer
Du & jag står här...tätt intill
vet vad vi varann vill
låta orden flöda..kramas..en öm kyss
till endast orden säga \"lyss\"

I håret vart ja blött
tyckte nog de var sött
vi här bara står
låter bara minuterna som envist går
Jag vill gärna veta
hur jag ska de rätta orden leta
\"älskade...du betyder allt för mig..de vet du
älskar att du är här nu
kysser alltid min kind
den är len som en lind
din muka röst
pirrar i mitt bröst
den finns alltid där..i en hjärtkista
intet att tvista..\"

Den häpne tittar på mig me ögon som stora fat
men för att inte vara lat
böjer sig fram och säger ömt
\"Har inte ömheten tömt
e alltid me dig här & nu
blir min lilla fru\"
Leva lyckliga dagar
behöver inga lagar
min vän,min vän...de avgörs sen som sider
ty, av de är nog ingen av de som lider.

Så lunda..
ska väl kärleken stunda.
Ta vara på eder
följa alla leder.




Fri vers av anita VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-11-30 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP