Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bakningshaiku


Ingen sport att baka.

Stackars ni bullar
som får jäsa i mitt kök
inte i mammas...

Och alla kakor
av en deg som bara blev
i förbifarten

ni blir aldrig till
här finns ingen förbifart
bara apati.

Även fula bröd
rasslar ner i magarna
hos mina ungar!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 07:49



Bookmark and Share


    eva m h
Kakor är hårdvaluta här hemma oavsett skepnad!
Läs gärna min dikt \"Vadå kanelbullar\" får du se!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP