Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbrud

En gul blomma med många kronblad
som jag plockar ett och ett
älskar, älskar inte, älskar
sprider ut lotterna för vinden
nitlotterna ramlar i gräset
vinsten har jag i hjärtat.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 07:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
den här är söt
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP