Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sisu

Grå, grå, grå
dimma, asfalt, mulen himmel
grå, grå, grå
skuggor, mörker, stadens vimmel

grå är sten
grå är sörja
grå är svart som just har börjat
gå mot ljusare tider
nyans som inte lider

I skalan av grått skimrar pärlemor
med fröjdrosa toner av glädje stor
med lilaskalans nyanser
som inbjuder till ensamma danser

en finlänsk tango med dragspelets hetta
får även den gråaste dimma att lätta
runt svänger jag i luftiga salar
och sorger som höstlöv mot tiljorna dalar!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP