Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öh...


Huvudsaken

Håller hjärnan i handen
vänder och vrider
förundrad

var sitter själen
tankens bana
drömmen om framtid

var bland de vindlande vecken
ligger känslorna dolda
och kärleken?

Huvudsaken
är att det fungerar.
Sätter tillbaka.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-12-02 21:51



Bookmark and Share


  aftermath
ja den förunderliga geniala hjärnan är ständigt mytisk i sina vindlingar och kopplingsställen
huvudsaken att den fungerar
sant
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP