Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vaggsånger

Jag känner hundra vaggsånger
och sjunger dem ibland
när något litet barn
ska sova

så kan det hända även
att den som sitter där
intill och råkar lyssna
somnar

och mina hundra sånger
ger också ro till mig
ja, de ger också ro
till mig

Tack alla tiders fäder
som vaggat era barn
och nynnat era sånger
för dem

Tack alla tiders mödrar
i världens alla hörn
för denna vackra gåva
ni gett

Jag känner hundra vaggsånger
från världens alla hörn
så om du sitter stilla
får du en.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 09:23



Bookmark and Share


  Emelie-Caroline
Fint, det är som ett flöde av kärlek.
Så fint och harmoniskt.
2008-02-21

    Saulus
Guuud va bra!!!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP