Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"byss lull"


Sov nu

Sov nu, lilla vän
lyssna till ditt hjärta
hör du dina pulsars slag
trollar bort all smärta
vila lite, blunda så
kinden kan jag smeka
ögonen blir tunga då
orkar inte leka

här är stilla, här är mörkt
du och jag allena
gunga i en liten båt
på din drömarena
när du andra stranden når
där ju du vill vara
uppå lyckans äng du går
under stjärnor klara.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 23:20



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vilken fin vaggsång...du är verkligen makalös
2007-12-04

  Gunilla Karlsson
Vaggas av dina vackra ord!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP