Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Blomman.

Jag vill ge dig en blomma av min kärlek.
Jag vill ge dig det bästa jag har.

Blomman du får av mig är av min kärlek till dig.
Rosen du får av mig kan vara taggig.

I livet alla skiften är tre ord betydelse för mig och dom är älska glömma och förlåta.






Fri vers av anita VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 08:04



Bookmark and Share


  Maudem
så sant!
2007-12-10

  Micael Axelsson
Tre mycket viktiga ord och steg, som gör livet lättare på många sätt.
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP