Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hem till dig.


Hittar jag bara...

Hittar jag några strålande stjärnor
plockar jag dem ned en och en
trär dem på ett sidenband
till dig

Hittar jag några glittrande guldkorn
lägger jag dem i min korg
av häpnad när du ser dem glömmer
du din sorg

Hittar jag några dyrbara skatter
att bära i famnen till dig
du är den dyraste av dem alla
för mig

Hittar och hittar jag det jag söker
vart jag än styr mina steg
hittar jag bara hem någon gång
till dig




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2007-12-04 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP