Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela tid.

Det är i djupet som de vackraste fiskarna lever
där trycket och mörkret är störst
där syret inte når ner
och ingen våg.

Det är ur sorgen de vackraste tankarna kommer
där tårar och varsamhet bor
där gråten skakar och danar
vishetens ord.

Det är i livet som prövningar delas
det är i mötet som allting sker
när någon lyssnar och lägger armen
om en vän.

Det är i tystnad och vila det händer
vågar vara i vakandets tid
i mörkret, i varmaste vänskap
en sorts frid.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 21:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket vacker dikt om det sällsamma sprunget ur mörker och tystnad!!
2007-12-05

  Gunilla Karlsson
Så vackert du har skrivit!
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP