Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Ansikte mot ansikte.

Jag ställde mig ansikte mot ansikte med dig och jag såg dina underbara ögon som sa att du älskar mig.
Ögonen tindrade på dig ner du såg på mig.
Du betyder så mycket för mig.
Ta mina händer och ta mig till andra länder.
Länder dit jag ännu inte har varit , dit skulle vi ha farit.
Ta mig här och nu och älska mig här och nu.




Fri vers av anita VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 09:43



Bookmark and Share


  Maudem
mycket fint
2007-12-10

    Maria Malm
Skön text, med reslust som mål.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP