Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal som jag tonsatt tilloch med...


HAV, KUST, VIND, ANDE

Här möter havet sin yttersta rand
Djupt ner i himlen simmar fåglar ibland
Under dem seglar vita moln förbi
Så kan en spegelbild verklighet bli!

Vinden över hav och land-
Ser den ej
Vågorna slår in mot strand
Amen!
Anden rör sig likadant
Ser den ej
Lämnar spår i strandens sand
Amen!

Här möter havet sin yttersta rand
Djupt ner i himlen simmar fåglar ibland
Under dem seglar vita moln förbi
Så kan en spegelbild verklighet bli!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 10:00



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Mmm . . . perfekt beskrivning av en
spegelbild på blankt hav en vacker
dag . . .

realistiskt såväl som
abstrakt skönskrivet!!!

*APPLÅD*

***************************
2007-12-06

    Saulus
Amen!
2007-12-06

  anita VIP
Helt underbar skriven.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP