Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så vill jag inte bli


förföljelse

de suger glädje

livslusten dränerad

sprider beck omkring sig

klibbar

 

en evig inandning

sväljer

möjligheterna

 

ler i dagsljus

huggtänderna blänker till

i skumme

 

svarta hål

kärna av vakuum

tomhetens människor 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 14:39



Bookmark and Share


  Rachel Roth
låter som otäcka varelser....
eller varelser som väcker upp
något otäckt som är täckt....?

otroligt uttrycksfull!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP