Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna

Den första tonen
innan morgonen nått ända in
en valsång i mitt huvud
och ökad tonus i kroppen.

Vagt, vagt gör jag mig redo
att motta dagen
andas djupare
och lyssnar in tonen.

Nu klingar den ut
förlorar sig i alla andra ljud
som bekräftar min första aning
morgonen är här!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-12-06 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP