Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...min älskade...


Dina läppar

Jag har alltid tyckt att det är dina ögon
som är det vackraste,
men det är inte dina ögon som gör det-
det är din andedräkt i min nacke

Jag tyckte att ljuset i dina ögon
tände dagen för mig,
men även när dina ögon inte lyser
gör dina läppar det

Ur den djupaste sömn
rycks jag upp till ytan
av värmen i din ande
och längtan i din kyss.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...vackert, längtar efter det någon annan bär...
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP