Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmm


Mina tårar smög sig sakta ner från min kind
Ville kunna hjälpa mer än att bara hålla din hand




Fri vers av Smurf
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-12-07 22:29



Bookmark and Share


  Bissen
just Att finnas bredvid, lyssna och hålla handen är guld värt... dela tystnad, dela sorg, dela glädje...
2007-12-11

  lodjuret/seglare VIP
jo jag förstår dig naturligtvis,
men om jag nu ändå
är som på väg in i
en annan tillvaro
än din nuvarande verklighet,
så föredrar jag ju
ditt sällskap framför att
i ensamt majestät möta det okända
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf