Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 års olycka

Dina axlar brukade bära upp min väld.

Men du snubblade och föll.

Ner från dina axlar föll världen


och mitt liv.


Nu ligger det på marken.

Smutsigt och trampat på.

Likt en trasig spegel, sönderslagen
i tusen bitar, omgiven av 7 års olycka.


Men saknar endast


dig.




Övriga genrer av tatjana
Läst 636 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-22 13:10



Bookmark and Share


  Amy
*Applåd*
2008-02-03

  Rachel Roth
den här berör mig särskilt mycket---stark
2008-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag inte vidskeplig.
2007-12-22

  sara-alice
like the ending very much...
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana